TITAN GEL

MAI MULTE INFORMAŢII ŞI POSIBILITATEA DE A ACHIZIŢIONA AICI

*Am auzit, probabil, tot despre beneficiile de calitate şi un contact intim regulat – kačestveniâti sexual regulat incetineste imbatranirea, intareste sistemul imunitar, topirea grăsime, intareste oasele, protejeaza impotriva infarct miocardic, prelungeşte durata de viaţă şi ultima, dar nu loc consolidează relaţia. Probabil că fiecare om a auzit despre Titan Gel – aceasta este un produs sub forma unui gel, care ajută oamenii în viaţa lor intimă. În acest articol dorim pentru a opri nu atât de mult de acţiune ca ingredientele din care a făcut Titan Gel, deoarece acestea determina actiunea, si anume marirea penisului in lungime si diametru, mai şi stabil erectie, spori eficacitatea şi îmbunătăţirea calităţii de sexual act.

Şi acestea sunt:

Tribulus terrestris, sau, de asemenea, cunoscut ca herb Tribulus terrestris-Bioaktivniât componenta acestei plante medicinale încurajează producţia de hormon de luteniziraŝ. Aceasta afectează echilibrul hormonal din organism al utilizatorului.

Creşterea nivelului de hormon masculin primare, prin urmare, creşterea potenta, erectie, extinderea, îmbunătăţirea calităţii de sexual act.

Planta Tribulus terrestris afectează funcționarea sistemului nervos central și sistemului nervos autonom; Există, de asemenea, acţiune stimularea actualitate în organele disfunctionale şi zone corporale.

Planta are un efect calmant asupra Central și sistemului nervos autonom şi locale efect iritant, provoacă o invazie la părţile iritat.

Planta nu trebuie aplicată în inflamaţie gastro-intestinale, inflamaţii ale rinichilor, deoarece iritare puternică poate exacerba boala si ingreuna cursul său.

Rădăcină de Maca – radacina de Maca istorie începe în Peru. Agricultorii au observat prima influenţa acestei plante asupra vitelor. Animalele care păscute pe Mac-uri au fost mai puternice, mai sănătoase şi mai rezistente decât fraţii lor şi mai des se amestecă.

A fost descoperit de unul dintre cele mai puternice afrodisiace pe planeta noastră. Este bogat in vitamina B2, B6, B12, c si niacina, precum şi minerale precum fier, calciu, iod, potasiu si zinc, aminoacizi şi alte substanţe utile mai ales pentru sănătatea femeii.

Radacina de Maca este implicat în tratamentul multor boli, variind de la depresie şi terminând cu cancer. Acest lucru este real acţionează îmbunătăţeşte organismului eficienţa adaptogen, combaterea stresului şi infecţii din cauza efectelor sale asupra sistemului endocrin.

Substanţe biologic active reglementa reproducerea de hormon de stres în hipotalamus şi, de asemenea, tonul sus activitatea glandelor suprarenale.

Maca peruan-afrodisiac

Faima sa a venit la Europa de afrodisiac patria de maca peruan. Radacina acestei plante este eficient în disfuncţia erectilă, provocate de stresul acut.

Epimedium Sagitatum-Epimediumt este cunoscut in medicina chineza pentru tratarea disfuncţiei erectile la bărbaţi, precum şi cu privire la cresterea libidoului la bărbaţi (şi femei). Planta conţine substanţe ikarin. Este un tip de flavonoizi, care joacă un rol important în sistemul cardiovascular, deoarece are capacitatea unică de a extinde vasele de sânge şi îmbunătăţeşte alimentarea cu sânge a organismului. Ikarint bioactivant creste cantitatea de oxid nitric din organism, în acelaşi timp suprima actiunea enzimei fosfodiestaza tip 5 (PDE-5) care este direct responsabilă de contracţia vaselor de sânge în organism, astfel, creşterea rezistenta.

Calitate şi regulat de viaţă intimă este extrem de importantă pentru sănătatea fizică şi mentală, atât bărbaţi şi femei şi acest lucru este un produs care ar putea contribui la atingerea acestui obiectiv.

Site-ul oficial al producătorului (link poate fi găsit mai jos), Titan Gel este vândut cu o reducere de 50 % din pretul de 159 RON

Pentru mai multe informaţii despre produs şi funcţionarea acestuia, puteţi vizita site-ul producătorului, la următorul link.

* DISCLAIMER: site-ul nu este responsabil pentru rezultatele obţinute. Următoarele rezultate pot varia în funcţie de performanţa individuală a corpului şi moduri de utilizare cu articole publicate site informa despre inovaţiile în alimente suplimente, cosmetice si produse intime pentru adulti, posibil rezultatele, ingredientele utilizate pentru fabricarea produsului desemnate de producător, precum şi un link către site-ul producătorului, în cazul în care puteţi cumpăra produsul dacă doriţi.

 

 

MAI MULTE INFORMAŢII ŞI POSIBILITATEA DE A ACHIZIŢIONA AICI